Κάλυψη του λειτουργικού κενού στη Γερμανική Γλώσσα και όλων των λειτουργικών κενών – σύσταση οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων   
Ζητάμε την κάλυψη του λειτουργικού κενού εκπαιδευτικού στο μάθημα της Γερμανικής Γλώσσας για τα  Δημοτικά Σχολεία της Λήμνου, με την πρώτη φάση των αποσπάσεων, για το σχολικό έτος 2020-2021.
  Σύμφωνα με στοιχεία της φετινής σχολικής χρονιάς, το παραπάνω μάθημα καλύπτεται από συνάδελφο ειδικότητας στη Γερμανική Γλώσσα με απόσπαση και δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθεί με διάθεση από εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια) της Λήμνου εργάζεται μόνο ένας εκπαιδευτικός Γερμανικής Γλώσσας ο οποίος δεν καλύπτει ούτε τις ανάγκες των σχολείων της Δευτεροβάθμιας της Λήμνου σε ώρες της Γερμανικής Γλώσσας.
  Με βάση τα παραπάνω,
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

·         Να δοθούν για την πρώτη φάση των αποσπάσεων όλα τα πραγματικά λειτουργικά κενά, τόσο στη Γερμανική Γλώσσα, όσο και στα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Λήμνου.
·         Να καλυφθούν τα σχολεία της Λήμνου με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες.
·         Τη σύσταση οργανικής θέσης για εκπαιδευτικό ειδικότητας Γερμανικής Γλώσσας.
·          Τη σύσταση νέας οργανικής θέσης για εκπαιδευτικό ειδικότητας Πληροφορικής.
·         Τη σύσταση 4 οργανικών θέσεων για εκπαιδευτικούς ειδικότητας Εικαστικών.
·         Τη σύσταση 2 οργανικών θέσεων για εκπαιδευτικούς ειδικότητας Θεατρικής Αγωγής.
·         Τη σύσταση νέας οργανικής θέσης για εκπαιδευτικό ειδικότητας Μουσικής.
·         Την επαναφορά της οργανικής θέσης του Εργοθεραπευτή και τη σύσταση οργανικών θέσεων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, Λογοθεραπευτή, Φυσιοθεραπευτή και Ψυχολόγου για το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου.
·         Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στα σχολεία, για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ