ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!
  ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ όλες τις συναδέλφισσες και τους όλους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές που εργάζονται για πρώτη φορά στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου και τους βεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογός μας θα είναι στο πλάι τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

  Σας καλούμε όλες και όλους σε μαζική συσπείρωση σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για καλύτερες εργασιακές συνθήκες και μισθούς, για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.
  Σας επισυνάπτουμε έγγραφο με τα εργασιακά μας δικαιώματα και σας καλούμε να τα υπερασπιστούμε όλοι μαζί.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

  Μαζί με την ΕΛΜΕ πετύχαμε έκπτωση 50% στα εισιτήρια των πλοίων για τις μετακινήσεις μας από και προς τη Λήμνο. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας μέχρι το τέλος του 2019 και με την επίδειξη της ταυτότητας εκπαιδευτικού της ΔΟΕ στα πρακτορεία του νησιού. Σας επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο της εταιρείας για ενημέρωσή σας.
  Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να εισέρχεστε στα στρατιωτικά πρατήρια με την επίδειξη της ίδιας ταυτότητας εκπαιδευτικού της ΔΟΕ  (επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο της ΔΟΕ).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

  Σας επισυνάπτουμε σχετικό ενημερωτικό για τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε τόσο για την έκδοση της ταυτότητας εκπαιδευτικού της ΔΟΕ, όσο και για την κάρτα ελευθέρας εισόδου στα μουσεία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

  Καλούμε τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να ζητήσουν εγγράφως από τη Σχολική Επιτροπή το ποσό που χρειάζονται για την προμήθεια γραφικής ύλης των προνηπίων και νηπίων, ώστε να μην επιβαρύνονται οι γονείς με επιπλέον έξοδα. Τα όποια αιτήματα να τα κοινοποιούν και στο email του Συλλόγου μας, προκειμένου να κάνουμε μαζική παρέμβαση στο Δήμο.
  Επίσης, καλούμε τις Διευθύντριες/Προϊσταμένες και τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων, να ζητήσουν από το Δήμο όλες τις απαραίτητες επισκευές και ανάγκες που έχουν τα σχολεία και να κοινοποιήσουν τα έγγραφα αυτά στο email του Συλλόγου μας για να κάνουμε τις αντίστοιχες παρεμβάσεις στο Δήμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ