ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


Καταγγέλλουμε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που αξιοποιώντας και εφαρμόζοντας σχετική διάταξη του Προεδρικού Διατάγματος 79 που ψήφισαν κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας, υποχρεώνουν γονείς που κατοικούν στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, να μετακινήσουν τα παιδιά τους σε άλλα σχολεία της Μύρινας, με στόχο να μην χωριστούν τμήματα στο σχολείο αυτό με διορισμό επιπλέον δασκάλου.
Αυτή είναι η κανονικότητα για την οποία μιλάει η κυβέρνηση! Εξαφάνιση των πραγματικών κενών και αναγκών των σχολείων σε μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό, κάνοντας «μπαλάκι» τους γονείς και τα παιδιά από σχολείο σε σχολείο!
Καταγγέλλουμε αυτές τις πολιτικές και τακτικές και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
·         Καμιά υποχρεωτική μετακίνηση μαθητών μακριά από το σχολείο στην περιοχή του οποίου είναι ο τόπος κατοικίας τους.
·         Εδώ και τώρα χωρισμός της Β΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας με 27 μαθητές σε δύο τμήματα με διορισμό επιπλέον δασκάλου.
·         Τμήματα έως 15 μαθητών για τις Α΄ και Β΄ τάξεις και έως 20 μαθητών για τις υπόλοιπες τάξεις των δημοτικών σχολείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ