ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
  Σας ενημερώνουμε ότι μετά και από τις επαφές που είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου με την εταιρία Hellenic Seaways και τα πρακτορεία του νησιού, η έκπτωση 50% στα εισιτήρια των πλοίων, έτσι όπως πετύχαμε να ισχύει την προηγούμενη σχολική χρονιά, ισχύει και τώρα μέχρι  τις 31-12- 2018.
  Μετά από αυτή την ημερομηνία θα απευθυνθούμε και πάλι στην εταιρεία μαζί με την ΕΛΜΕ Λήμνου για την ανανέωση της έγκρισης της σχετικής έκπτωσης.
  Μετά από αυτή την εξέλιξη καλούμε τα νέα μέλη του Συλλόγου να φροντίσουν για την έκδοση κάρτας εκπαιδευτικού της ΔΟΕ για να έχουν τη σχετική έκπτωση όταν ταξιδεύουν.
  Για την έκδοση της κάρτας εκπαιδευτικού σας καλούμε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συλλόγου προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά :
·         Μία φωτογραφία ταυτότητας
·         Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
·         Αριθμό και ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού για τους μόνιμους ή το ΑΦΜ για τους αναπληρωτές
  Για να μην υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την έκπτωση, επισημαίνουμε τα παρακάτω :
·         Τα εισιτήρια από και προς τη Λήμνο καλό είναι να εκδίδονται από τα πρακτορεία της Λήμνου που θα έχουν την κατάσταση των μελών του Συλλόγου.
·         Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εκτός από την κάρτα του εκπαιδευτικού καλό είναι να έχετε και την έγκριση της έκπτωσης από την εταιρεία που σας επισυνάπτουμε και μπορείτε να την εκτυπώσετε, για να μη δημιουργούνται προβλήματα με τον έλεγχο των εισιτηρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ