ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΩΝ


Σε συνέχεια των με αριθμό 128/14-6-2018 και 130/19-6-2018 εγγράφων του Συλλόγου μας, παραθέτουμε τις επισκευαστικές ανάγκες τριών επιπλέον σχολείων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα :

Για το Δημοτικό Σχολείο Νέας Κούταλης

1.Κατασκευή ράμπας για Α.Με. Α.
2.Επιχρίσματα Β.Α. τοίχου
3.Εσωτερικός ελαιοχρωματισμός αιθουσών διδασκαλίας
4.Αντικατάσταση (5)  πέντε κουφωμάτων (παράθυρα) τα οποία είναι σε κακή κατάσταση. 

Για το Νηπιαγωγείο Πλατέος

1.      Αποκατάσταση    εξωτερικής  πρόσοψης  του  κτηρίου   - υπάρχουν   ακόμα   υποστυλώματα  από το   τελευταίο   σεισμό   εδώ και   χρόνια.
2.      Ελαιοχρωματισμός        εσωτερικού   χώρου.  
3.      Αλλαγή / επισκευή     κουφωμάτων.  
4.      Απεντόμωση.
Για το Νηπιαγωγείο Μούδρου
1.      Κοινή στέγαση των 2 τμημάτων (κλασικού και ολοήμερου). Τα δύο τμήματα βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους με αρκετή απόσταση μεταξύ τους,  γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία και την επαφή μαθητών και εκπαιδευτικών των δύο τμημάτων.
2.      Η μόνωση του κτιρίου που στεγάζεται το κλασικό τμήμα είναι προβληματική. Χρειάζεται αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων.  
3.      Ο καυστήρας είναι παλιός και βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το νηπιαγωγείο (συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου). Οι σωλήνες του καλοριφέρ χρειάζονται αντικατάσταση καθώς σπάνε συνεχώς σε διάφορα σημεία .
4.      Στο χώρο του κλασικού τμήματος, παρότι ο αύλειος χώρος είναι αρκετά μεγάλος είναι ανηφορικός σε κάποια σημεία. Η αυλή είναι στρωμένη με χοντρή άμμο και γεμάτη αγριόχορτα. Η περίφραξη σε δύο σημεία είναι πρόχειρη με αποτέλεσμα διάφοροι εξωσχολικοί να την καταστρέφουν για να μπουν και να υπάρχει κίνδυνος διαφυγής των νηπίων. Δεν υπάρχει χώρος πρασίνου, υπάρχουν 2 παγκάκια, μια μικρή πλαστική τσουλήθρα και 1 μικρή τραμπάλα (παιχνίδια πολύ παλιά- δόθηκαν στον νηπιαγωγείο από άλλο σχολείο και χρειάζονται αντικατάσταση διότι έχουν αλλοιωθεί από το χρόνο) . Κρίνεται απαραίτητη η διαμόρφωση της αυλής με τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας, δημιουργίας χώρου πρασίνου και αντικατάσταση των παλιών παιχνιδιών.
5.      Έλλειψη αποθηκευτικού χώρου. Δημιουργία αποθήκης.
6.      Ελαιοχρωματισμός των αιθουσών και των 2 τμημάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ