ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ


Σε συνέχεια των με αριθμό 128/14-6-2018, 130/19-6-2018 και 131/21-6-2018 εγγράφων του Συλλόγου μας, παραθέτουμε τις επισκευαστικές ανάγκες δύο επιπλέον σχολείων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και αφορούν την ασφάλεια των μαθητών και τη λειτουργία των σχολείων.
Συγκεκριμένα :

Για το Δημοτικό Σχολείο Μούδρου

1.      Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στο βόρειο μέρος του σχολείου έτσι ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του σχολείου, όπως επίσης και η φύλαξή του.
2.      Η πλειοψηφία των παραθύρων του σχολείου άνοιγαν το χειμώνα από τον ισχυρό αέρα, διότι δεν κλείνουν σωστά. Αυτό οδήγησε τους εκπαιδευτικούς στο να ασφαλίσουν τα παράθυρα καρφώνοντάς τα. Επίσης με τις βροχές μπαίνουν νερά από τα παράθυρα επειδή έχουν χαλάσει τα λάστιχά τους. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο λυόμενο κτήριο το οποίο στεγάζει το εργαστήριο των ΤΠΕ με 12 υπολογιστές, το χώρο της γυμναστικής, την αποθήκη βιβλίων και του αθλητικού υλικού. Τα παράθυρα δεν κλείνουν.
3.      Ελαιοχρωματισμός του εσωτερικού του σχολείου και των κιγκλιδωμάτων περιμετρικά της αυλής. Συγκεκριμένα γι’ αυτό το θέμα οι συνάδελφοι είχαν στείλει αίτημα στη σχολική επιτροπή με αρ. πρωτ. 102/16-03-2018 και είχαν την ενημέρωση ότι το αίτημά τους εγκρίθηκε. Μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους θα αποστείλουν και τις δύο προσφορές που τους ζητήθηκαν
4.      Τέλος με το υπ. αριθμ. 27/24-01-2018 έγγραφό τους, έχουν ζητήσει την αλλαγή τριών σωμάτων θέρμανσης σε κάποιες τάξεις τα οποία δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνονται ικανοποιητικά οι τάξεις και με το υπ. αριθμ. 495/14-11-2017 ζήτησαν μια μεταλλική αρχειοθήκη για τη φύλαξη αρχείου του σχολείου.
Για το Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου
1.Αποκατάσταση προβλημάτων  στη στέγη  του κτιρίου (στάζει νερό όταν βρέχει μέσα από τα φώτα - κίνδυνος βραχυκυκλώματος και υγρασία στο ταβάνι)
2.Από τα παράθυρα μπαίνουν νερά
3.Ελαιοχρωματισμός εσωτερικού χώρου (2 αίθουσες , κουζίνα, γραφείο  και μπάνια)
4.Απεντόμωση του κτιρίου (Δεν υπάρχουν σήτες στα παράθυρα με αποτέλεσμα την είσοδο εντόμων στο χώρο του σχολείου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ